3 відгуки
Контакти
Інструменти для м'яса
+380 показати номер
Олександр
УкраїнаЛьвівська областьЧервоноград
Мапа

Ніж обвалочний № 5, довжина леза 17,5 см POLKARS

Ніж обвалочний № 5, довжина леза 17,5 см POLKARS
  • Під замовлення
  • Код: GS001745

240 грн.

Ніж обвалочний № 5, довжина леза 17,5 см POLKARS
240 грн.
Під замовленняНіж обвалочний № 5, довжина леза 17,5 см POLKARS
+380 показати номер
+380 показати номер
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Леза ножів POLKARS зроблені з високовуглецевої сталі. Вони піддаються спеціальній термообробці, що дозволяє отримати оптимальну міцність — 55-57 HRC. Рукоятки ножів ергономічно продумані, зручно лягають в долоню, сприяють уповільненню процесу втоми кисті. Ручка зроблена з протиковзкого поліпропілену. Обвалочний ніж – це спеціальний інструмент для відділення м'яса від кісток. У нього звичайне тонке і довге лезо з міцної сталі, з якісним заточуванням і завуженим кінчиком. Головна вимога до такого ножа – щоб він був максимально гострим. При цьому лезо має бути гнучким, щоб він міг плавно обійти кість і акуратно зняти саме м'ясо. Навіть найскладніші операції з якісним ножем здаватимуться легкими. В процесі роботи клинок знаходиться в постійному контакті з хімічно активним середовищем м'ясного соку, а при стерилізації — у контакті з нагрітою водою. Тому виробник робить обвалочні ножі з високовуглецевої сталі. Ручка ножа повинна лежати в руці зручно. Також потрібна шорстка поверхня для того, щоб запобігти ковзанню. Товсті і тверді ножі із загостреним кінчиком йдуть для оброблення м'яса, а гнучкіші – для птиці. Окрім ножа в процесі обвалки також беруть участь спеціальні ножиці, які допомагають дробити кістки. Обвалочні ножі відповідають найвищим вимогам і здатні задовольнити навіть професіоналів
facebook twitter
Характеристики
Основні атрибути
Тип ножадля м'яса
МатеріалНержавіюча сталь
Довжина175.0(мм)
Виробник  Polkars
Країна виробникПольша
Інформація для замовлення
  • Ціна: 240 грн.
Відгуки про товар