Кошик
2 відгуки
КОПТИЛЬНІ І ВАКУМНІ АПАРАТИ

КОПТИЛЬНІ І ВАКУМНІ АПАРАТИ

Сортування: у вигляді галереї у вигляді списку
товарів на сторінці:
Копчення-це спосіб консервації м'яса та м'ясних продуктів, риби, сирів і т. д. за допомогою диму. В результаті цього процесу продукти набувають специфічний запах, смак і забарвлення поверхні.
Для копчення використовують деревину листяних порід дерев. Значна частина м'ясних виробів, а більшість рибних, піддається процесу копчення trwającemu від декількох хвилин до декількох тижнів. Копчення має метою надання характерного, важливого і цінного запаху і смаку, отриманої з різних компонентів тютюнового диму, отриманого в результаті повільного згоряння тирси, отриманих з відповідної деревини; obsuszenie, особливо поверхні і, таким чином, збільшення поживної цінності і довговічності виробів, копчених виробів; просочення різними компонентами коптильного диму на дії бактерицидної і фунгіцидної дії, завдяки чому продовжить термін служби виробів.